2023-04-19 84 浏览
久唔久嚟一次乐富广场,原来食物都唔错。行街过程中发现呢间主打酸菜鱼嘅十三少,想食辣野嘅我哋紧系唔错过!🥰。一入铺头已经闻到好香嘅野食味🤤,餐厅食物选择几多,而且份量都好足😎蒜泥青瓜-青瓜腌得入味而且keep 到爽脆,蒜泥份量几多,好正。食落非常开胃😋十三少酸菜鱼-主打「两鲜」:鱼每日新鲜,汤底每日新鲜熬制。份量足,大盘装。汤底浓郁鱼香,鱼片肉无骨👍🏼啖啖肉,正。配料有大量酸菜,萝卜莴笋等。索晒汤,非常滋味。麻婆豆腐-送饭冇得输!香辣猪肉碎加上嫩滑豆腐,汁香又惹味,而且唔会好油,食落负担唔大红糖糍粑-外脆内软,口感好烟靱。沾埋红糖,味道一流!饮后作甜点食正!*主菜撘配白饭十三少 (乐富)📍乐富联合道198号乐富广场1楼1211号舖

蒜泥青瓜

十三少酸菜鱼

麻婆豆腐

红糖糍粑

*主菜撘配白饭

十三少 (乐富)
📍乐富联合道198号乐富广场1楼1211号舖