2023-03-05
852 Kitchen🍱一向都知道观塘多嘢食嘅,今次就试咗间新嘢。呢间系位于骆驼漆大厦地下,佢地除咗有外卖之外,仲会有堂食供应,堂食位置就系铺前一个位,职员仲会送餐,唔洗自己拎,劲方便。咁今次我地就外卖试试😎🍱🍱🍱🍱香浓虾汤配酥炸猪扒饭 $64佢呢个餐系自选嘅,自选汤底,自选配菜,同时饭面都有得拣,真系超好🥹🥹我哋就拣咗佢嘅招牌香浓虾汤😎啖啖嘅龙虾汤,配白饭...真系好正🥹酥炸猪扒劲多块..有成3大块,每块都好厚同大件,超抵食🥰即刻炸,唔系预热,嚟到屋企都仲系好香脆😎🍱🍱🍱🍱香浓虾汤配酥炸鸡翼红薯宽面$60今次试新嘢,龙虾汤配红薯粉真系第一次😎但又真系完全无问题,超级好食。鸡翼有4大只,劲多肉,炸粉少,啖啖肉🥹🥹🍱🍱🍱🍱煎饺 $54@10只佢有韮菜同香菇木耳椰菜饺,咁我地两只味各半,佢size细细只,但佢系塞爆哂成粒d肉,劲好食🥹🥹
🍱🍱🍱🍱香浓虾汤配酥炸猪扒饭 $64
🍱🍱🍱🍱香浓虾汤配酥炸鸡翼红薯宽面$60