(非会员)
2011-05-01 7 浏览
以前帮衬开,都做到一定水准,最近menu已少咗选择,沙律又无咗自选特色沙律酱,食物档次亦低咗。今次经验简直不堪,食物质素同服务都九流。待应放低牛扖,转头用光速放一大pat芥末系上面,我大叫一声,佢发觉唔妥,竟然仲用不屑嘅表情同语气,话:「我同你换过只碟啰,头先我加个时你又唔讲」佢头先d动作快到我无时间反应,而且,加芥末落人客碟嘢唔驶问过人先咩?净系换只碟把鬼咩,块扖都中晒招啦,废事叫佢成碟煮过,浪费食物自己折福,切走d污染部分算,同佢悭埋碟都唔驶换。切开块应该系medium嘅牛扖,食到尾都无见过任何粉红色,直情系well done咗,同快餐店廿几蚊嘅牛扖食味差唔多。上星期系soho区仲食到同样系$88再加一嘅午餐,仲多个好大嘅意大利沙律添,人地d租仲贵啦,一样价,食物仲好食好多添,我虽然住附近,以后宁愿过太古、cwb、soho...都唔会再去chit chat。
今次经验简直不堪,食物质素同服务都九流

待应放低牛扖,转头用光速放一大pat芥末系上面,
我大叫一声,佢发觉唔妥,竟然仲用不屑嘅表情同语气,话:
「我同你换过只碟啰,头先我加个时你又唔讲」

净系换只碟把鬼咩,块扖都中晒招啦,

2011-04-30