2005-10-31 49 浏览
睇番之前的食评, 三个中有两个都系我, 但所俾的分数就愈评愈差, 今次都唔例外, 直情要俾个喊样.星期六晚同老豆妈子食, 因之前食得太饱, 点菜时只预二人份量, 所以只点了二人餐. 例水, 油鸡拼烧鸭, 翠塘豆腐.例水: 青红萝白, 有渣但无味油鸡拼烧鸭: 落单时惯口叫烧鹅, 个伙计即刻澄清系鸭, 无问题, 照要, 油鸡合格, 但略生了一点(呢段时间系咪熟少少会好D呢??), 鸭好瘦, D肉好鞋同un, 唔掂翠塘豆腐: 以前我几钟意食呢度的翠塘豆腐, 但今次食完全唔掂, 好鞋, 个"茨"好杰, 唔好食其实早排来食过鱼旦粉面都觉水准差左, 但老豆钟意来呢间食烧味, 以往水准都唔错, 估唔到而家差成咁. 最重要系而家的套餐唔抵食喇, 以前套餐的小菜可以在餐牌中任拣(不论价钱), 但而家过$50的要补$10, 过$60的更要加$20. 唔合理啰!另, 呢度多左乌"英"

例水: 青红萝白, 有渣但无味

另, 呢度多左乌"英"