2023-01-30
自己其实系爆谷迷,睇戏一定会手执一包爆谷,平时追剧都会食下爆谷过口瘾。我帮衬呢间店已经好多年,由旧包装帮衬到新包装。以前正程会特登坐车去观塘买。但自从20 定吾知21 年,应该佢地换咗新包装无耐,我买咗一包海盐焦糖味,发觉啲爆谷冇咁脆,我就喺社交平台msg 佢地,问系咪新包装问题,佢地话可能系焦糖落得吾够平均,所以啲爆谷冇咁脆。大佬,个时系讲紧成包都吾脆,爆谷吾脆我买来做乜呢?我觉得佢哋嘅答覆令我好失望,跟住就好少再帮衬。呢几日行开新都城,见佢哋摆咗个档位,有件新年,所以就买咗一包焦糖食,觉得ok, 又返去再买过,今次因为买三包有优惠,所以我又买返海盐焦糖,点知一打开,有一样系大半包都系白色既。。。吾够焦糖,吾脆。。。谂返起佢哋以前嘅爆谷,真系一打开就停唔到口,一日可以K.O.一大包。而家退步咗咁多,真系有啲失望。
海盐焦糖爆谷