2022-07-06 222 浏览
妈妈同婆婆都系瘦底,我地既易瘦体质,应该系因为我地长期都处于生酮饮食。受妈妈影响,我由细到大我都唔系好中意食饭😆但系我食量唔细架!尤其打边炉,就真系我最爱🥰我可唔不停食4个钟今次去左渝味晓宇食佢地既生酮火锅,佢好贴心,连饮品贴酱油都系Keto既,严格生酮既朋友仔,只要系佢地生酮餐牌到点,就真系万无一失👌🏻好似我地咁,叫到成枱都系,都唔怕愈食愈肥,反之仲愈食愈瘦添😛真系唔怕要食菜食唔饱,你见我一样有点肥牛(超靓油脂分布😍),又有牛黄喉等等,仲有妈妈好like既海鲜同内脏🤩唔食既朋感觉可以忽略,仲有大把选择而主食边面,有无淀粉既海带面,食落有啲似芋丝、素翅,索晒个红油辣汤,超正👍🏻饮品都有梳打特饮可以拣,虽然佢系甜既,但佢用左罗汉果糖黎调制,所以都系唔怕饮既😁味道仲唔错添🥳