2021-06-03 1876 浏览
第一次打食评就系因为今次完全有hard feeling。。。由一开始第一次黎,一路都好好,食物质素高,员工服务态度好!直到近几次去就每况越下。。我地每次去都系叫牛扒,因为好钟意佢d牛扒有碳烧味,虽然而家都keep到有碳烧味,但厨师完全唔识分5成同7成,次次黎亲都全熟。。配菜系数得出既5条薯条,3条幼芦笋加2粒蕃茄!食过几次都系甘忍唔住开口同shop in charge讲话以前有包汤同沙律,而家cut左之余所有份量都少左,质素又差左,点知位男同事态度劲差,我都讲明系俾番d意见佢,唔系要R咩,只系希望佢地有改善,但佢竟然同我讲我唔知你之前系讲紧几时黎过啦,我由上年10月入职已经系甘,我又唔见有其他客投诉,我会反映番俾老细同大厨听,睇下系咪有需要改善。。真系嬲到我一个点!试问而家仲有服务行业态度甘差架咩?你简单讲句唔好意思,会帮我地反映意见就已经可以平息到成件事你都做唔到,难怪以前甘难订枱而家即日订都仲可以有位啦!CS最基本既态度都无,哩间餐厅只会愈黎愈少客帮衬,最少今日已经又失去左9位客!

Rib  Eye