2024-09-25
今日再次黎到呢间餐厅,真系好有假日去旅行既感觉,整体装修好休闲舒适,楼底超高所以空间感十足,最重要系食物质素相当唔错!Cajun Prawn Aiolo Chips呢个真系每次都一定会嗌既薯条,新鲜炸起再加埋cajun sauce真系绝配。虾肉亦都系新鲜弹牙,整体呢个前菜真系好惹味而且够开胃!Roast Chicken Waffle呢个都系几特别既菜式,烤鸡几嫩滑而且都保留到肉汁,调味亦都岩岩好食到鸡肉既鲜味,加埋waffle一齐食又几夹,咸甜既口感岩岩好中和到味道,唔会太油腻,几新鲜既配搭!Spicy Beef Pizza呢个pizza都几吸引而且牛肉既份量都多,加埋芝士一齐食口感一流又唔会太咸,轻易可以做到拉丝既口感。饼底亦都相对烟韧,食落系几出色!Monster Milkshake另外今日既主角个人认为系佢,呢杯monster milkshake就咁睇价钱有少少贵,但佢黎到之后真系物有所值,因为真系超大一杯而且可以自己拣要咩味道既milkshake,加埋好多唔同既配料同埋decoration,打卡一流! 我地嗌左朱古力味,饮落朱古力味道好浓郁好香而且够顺滑,每日限量供应,所以如果
Cajun Prawn Aiolo Chips
Roast Chicken Waffle
Spicy Beef Pizza
Monster Milkshake
另外今日既主角个人认为系佢,呢杯monster milkshake就咁睇价钱有少少贵,但佢黎到之后真系物有所值,因为真系超大一杯而且可以自己拣要咩味道既milkshake,加埋好多唔同既配料同埋decoration,打卡一流! 我地嗌左朱古力味,饮落朱古力味道好浓郁好香而且够顺滑,每日限量供应,所以如果仲有就一定要嗌杯试试!