2023-09-18 702 浏览
我同太太同埋我地7个月大嘅BB去咗食「Pizza Maru」,试咗佢哋嘅蜜糖牛油炸鸡同埋海湾芝加哥Pizza。佢哋啲店员好有礼貌,帮我地安排好位置放BB车,而我地个宝贝就喺BB车度训觉。先嚟讲佢哋嘅蜜糖牛油炸鸡,真系好好味!炸鸡啲外皮香脆,入口啲肉汁鲜嫩多汁。蜜糖牛油味道好香甜,同炸鸡嘅味道好夹,真系好正!再嚟讲佢哋嘅海湾芝加哥Pizza,真系出奇地好味!薄脆嘅饼底,上面嘅芝士拉丝好吸引。上面有好多配料,有虾、蟹柳、火腿同菠萝等,味道好丰富。而且批边上面嘅特制蜜糖杏仁脆边仲加埋一份甜甜嘅味道,真系好出色。我哋好欣赏佢哋嘅服务态度,佢哋好体贴地帮我地安排位置放BB车,令我地可以放心咁享受食物同埋同太太一齐享受时光。总括而言,我地肯定会再去「Pizza Maru」食饭,同埋推介比其他家庭呢间好食又舒适嘅餐厅。

蜂蜜牛油炸鸡
海湾芝加哥