2010-03-24
终于book到位同家人嚟试吓午餐 : -今日一行四人都系点SET LUNCH1/. 牛柳 (5成熟) ($118) - 熟度OK,有肉汁软腍,味道唔错,配菜有一片烧脆肉瓜+红椒+薯仔厚片都好味2/. 牛柳 (7成熟) ($118) - 切开一点红都无,应该系OVER COOK,家姐有D失望3/. 龙脷柳配长通粉 - 我觉得长通粉同个汁都做得几好,因为白汁通常都会好漏,呢个就无呢种感觉,整体都好味。4/. 烤鸡胸配凯撒沙律 - 一睇卖相,无勿惊喜,返而有D失望,因为个鸡胸无咩味,个沙律点解唔碎上呢? 令人食起嚟好唔方便,D汁太少哪! 整体比较单调。5/. 餐饮 - 见好多枱都有点冻朱古力,所以我都试下,如果真系超浓朱古力味同埋因系佢有CREAM所以令佢几滑同有质感,好饮 !不过值得一赞嘅就系𠮶经理有问下我哋个扒可唔可以? 我哋都好直接咁答佢7成𠮶个干咗D,佢问咗我哋原来系叫7成熟,咁佢就好老实咁答我哋个扒应该系10成熟,可能有D失手,经理重唔只一次话不如换个新嘅比我哋,但我哋都答唔须要佢换哪! 最后埋单经理系佢哋失准所以坚持唔收𠮶个餐钱。服务认真。另外点面包条个沙律汁都几好味架!
今日一行四人都系点SET LUNCH
另外点面包条个沙律汁都几好味架!