2022-08-09
📍#茶餐厅2.0 #MFJ荃湾 #MFJ中菜 #MFJ港式人均消费: HK60原来愉景新城都有平价茶餐厅 @restaurant2dot0 🙈 午饭时间不过人流唔多,唔洗等位👌🏻 餐牌选择都多,好似咩菜式都有啲咁,真系升级版茶餐厅 😂 价钱比出面茶餐厅够$10左右啦👎🏻鸡扒拼汉堡扒旋风蛋饭🍛$60点咗个旋风蛋饭,即系咖哩蛋盖饭😂 一块煎鸡扒+一块煎汉堡扒,依两块野好难唔好食😂只蛋好旋风我又唔系好觉,最大问题系只蛋完全无调过味,寡到想喊,咖哩汁好淡又少,败北系只蛋度,希望佢只系忘记调味而唔系突登🙈愉景新城来讲系平,但性价比记比较低不过见佢其实食物卖相都OK,而且又唔收加一,最多下次食第二样🙊#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #tsuenwanfood #chinesecuisine #chinesefood #hklocalfood #相机食先 #荃湾美食 #中菜 #港
📍#茶餐厅2.0
#MFJ荃湾 #MFJ中菜 #MFJ港式
人均消费: HK60
👎🏻鸡扒拼汉堡扒旋风蛋饭🍛$60
愉景新城来讲系平,但性价比记比较低
#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #tsuenwanfood #chinesecuisine #chinesefood #hklocalfood #相机食先 #荃湾美食 #中菜 #港式