2023-01-07 121 浏览
Buraq by Osman bey📍Shop G08, G/F, Discovery Bay North Plaza, 92 Siena Avenue, Discovery Bay🍾用餐体验去Discovery Bay玩☺️见到呢间餐厅好有特色,平时好少食土耳其菜,所以就去试下啦!🤍MIX BBQ PLATE 烤鸡肉、羊肉、牛肉拼盘 $338贪心嘅我地咩串烧都想食,所以索性叫左个2人盘!摆盘对称好岩打卡用🫶🏻食到大满足🥰最欣赏佢个汉堡竟然系用羊肉做,好香好正🤤🤍CHEESE PIDE $108呢个土耳其Pizza超级惊喜😙😙Size惊人之余,个饼皮仲非常非常松软,配埋个芝士🤭真系好味到难以形容!!!记我趁热食啊,超赞😍🤍TURKISH COFFEE $35咖啡就饮得多,土耳其咖啡都系第一次试!细细杯咁,有好浓郁嘅咖啡味,如果怕苦仲有两粒糖送畀你配住饮添😝好细心呀😘🤍AYRAN $30🤍GUAVA JUICE $30因为食左串烧,所以叫返果汁同乳酸饮就岩晒😋🤤推荐推荐/味道 🌟🌟🌟🌟🌟环境 🌟🌟🌟🌟🌟服务 🌟🌟🌟🌟🌟卫生 🌟🌟🌟🌟抵食 🌟🌟🌟🌟
Buraq by Osman bey

🍾用餐体验

🤍CHEESE PIDE $108

🤍TURKISH COFFEE $35

🤍AYRAN $30
🤍GUAVA JUICE $30
因为食左串烧,所以叫返果汁同乳酸饮就岩晒😋🤤推荐推荐

味道 🌟🌟🌟🌟🌟
环境 🌟🌟🌟🌟🌟