2024-08-18
🥢 一坐低店员就即刻送上三款前菜,有自家制泡菜,腌萝卜丝同中华沙律,全部都可以无限refill;而且仲有个大玻璃窗,整体环境好chill同服务一流👍🏻🐮 烤牛肋骨 Grilled Short Rib ($398)餐厅好贴心咁预先帮我地将牛肋骨肉剪好一块块,而且仲可以选择自己烧或者餐厅帮你烧埋;牛肋骨份量比我想像中多,牛味重之余肉质软腍,加上生菜配上韩式大酱同麻油盐巴,提升左肉嘅鲜味同解左肉嘅油腻🍴 小食拼盘 JOO Snack Combo($138)包括2嚿炸鸡、2嚿炸韩式饺子,薯条同韩式炸芝士条;份量十足;炸鸡皮脆肉嫩;炸饺子有成拳头咁大嚿,饺子皮薄之余入面包满用韭菜同韩式粉丝做嘅馅料;薯条炸得金黄香脆;芝士条仲可以拉丝tim 🍹 Old Rubbish($48 / Glass)虽然佢系由多种果汁沟埋,但饮落唔会好甜,而且味道好似益力多沟苹果汁🍹 菠萝芒果梳打Pineapple Mango Soda($48 / Glass)朋友话酸酸甜甜,果味香浓,加上梳打,消暑解渴一流✨如果用电子货币消费的话,记得keep住张单,凭有效单据可以换领最多4人由愉景湾返回市区嘅即日单程交通优惠(只限渡
🍴 小食拼盘 JOO Snack Combo($138)
🍹 Old Rubbish($48 / Glass)
朋友话酸酸甜甜,果味香浓,加上梳打,消暑解渴一流
✨如果用电子货币消费的话,记得keep住张单,凭有效单据可以换领最多4人由愉景湾返回市区嘅即日单程交通优惠(只限渡轮/指定巴士路线)