2024-10-17
我们为庆祝老公生日预先订位,甘啱撞正老板系度,晚餐仲请左我老公饮大大杯啤酒,话系生日礼遇,超级惊喜。晚餐等我们一坐低,店员就即刻送上三款前菜,有泡菜、腌萝卜同中华沙律,全部都可以无限添食,整体环境好同服务一流。抵赞!烤牛肋骨 :必点之一,上枱前预先帮我哋将牛肋骨肉剪好一块块和烧好周围D肉,窿窿地边甘,可以选择自己烧到肉刚刚好。牛味重肉质自带香味,加上生菜蒜片清阳辣椒,再配上韩式大酱,哗!简直在口中上演美味交响乐。牛肉汤乌冬面:小朋友大朋友都大爱的口味,份量大,汤底鲜美,乌冬烟韧,我2个小朋友完食晒,最挑食的囡囡,连个汤都饮埋素菜拌饭:我和老公都系饭桶,又系食肉兽,尼个素菜拌饭,无肉胜有肉的味道👅,蔬菜绝对新鲜,食材好有诚意,减低左我哋食左肉嘅罪恶感。