2007-04-27 3 浏览
26 April 2007 (Thur) - Birthday Dinner (12)从来对pizza hut 既热情都唔系太大,所以只可以讲系普通既一餐!不过好早去到,所以有卡位坐,都几舒服!食咗意国情调二人套餐($169) 再加一个香焗小食并盘($40),意餐有:‧百事/ 七喜2杯‧意大利菜汤/ 蘑菇忌廉鸡汤2客‧卡邦尼忌廉浓汁烟肉意粉/ 海鲜宽条面/ 什菌鸡肉炒天使面1客‧脆炸墨鱼块拼鱼圈/ 葡汁焗蔬菜1客‧巴马火腿特薄脆批/ 至尊迷你批1个汤我同朋友拣咗一人一样,红汤系唔错,刚刚好唔太杰唔太稀;卡邦尼忌廉浓汁烟肉意粉:又唔觉得叫浓汁,好似稍干,我以为系干炒咋...葡汁焗蔬菜:入面其实只有西兰花,椰菜花同红萝卜仔,所有菜都较硬,而红萝卜仔入面甚至系冻既;至尊迷你批:系因为唔敢试其他嘢先叫呢个餐,因有呢个隐阵pizza!另外个并盘麻麻,有焗鱼圈,秘制鸡翼及惹味烤迷你猪肉肠,只系鸡翼正,其他就勉强,尤其是鱼圈好难食下!最后餐饮我试咗佢杯Strawberry柚子蜜热既,要加$6蚊,因为餐饮唔包!但系我觉得太甜,早知叫过第二样!总括都几后悔叫呢个餐,应该叫个豪啲既..或散叫,因为好似叫餐

‧百事/ 七喜2杯
‧意大利菜汤/ 蘑菇忌廉鸡汤2客
‧脆炸墨鱼块拼鱼圈/ 葡汁焗蔬菜1客
‧巴马火腿特薄脆批/ 至尊迷你批1个

最后餐饮我试咗佢杯Strawberry柚子蜜热既,要加$6蚊,因为餐饮唔包!但系我觉得太甜,早知叫过第二样!总括都几后悔叫呢个餐,应该叫个豪啲既..或散叫,因为好似叫餐冇九折...

服务系好好既,不过较钝,好似成日睇唔到人叫佢哋咁,可能真系忙得滞!