2020-11-05
我地叫左4个主食再加d配菜同甜品-1。Rib Eye Steak ($268)叫左medium, 亦煮得岩岩好🤤食到碳烤味,完全唔鞋又好香牛味但食到接近尾位就太多筋😫完全咬唔到-2。香蒜芥末烤全鸡($198)以为好大只,点知原来好细只🤥但味道的确唔错,好入味!-3。Slow Cooked Pork Rack ($228)呢个好好味😳猪肉味好浓郁肉质口感好好,完全唔鞋口,超juicy再配上烤薯仔,真心推介!-4。Tagliolini Vongole ($168)好多蚬肉既意粉,但餐牌完全无提佢辣点知食落好辣😖😖😖😖怕辣既朋友就唔好食了-佢地主食系唔包配菜,要再加钱我地加左薯条($48),Salad ($48)同咪炒波菜($68)正常味道同咪都细份,但个波菜真系几好味!-甜品方面真心高质摆盘又靓,价钱又好合理。心太软($88)同Apple Tart Tatin ($88)都好好味呀🥳🥳🥳🥳🥳-PS 。STAFF 好nice,见我地自拍又主动问哂唔哂帮我地影相,仲帮我地系甘揾d靓角度影。-甘岩见到有APP 有折,我7点去食都有7折再早d去食仲抵!而且仲有happyhr 红白酒buy one
1。Rib Eye Steak ($268)
但食到接近尾位就太多筋😫完全咬唔到
2。香蒜芥末烤全鸡($198)
以为好大只,点知原来好细只🤥
但味道的确唔错,好入味!
呢个好好味😳猪肉味好浓郁
肉质口感好好,完全唔鞋口,超juicy
再配上烤薯仔,真心推介!
4。Tagliolini Vongole ($168)
好多蚬肉既意粉,但餐牌完全无提佢辣
点知食落好辣😖😖😖😖
怕辣既朋友就唔好食了
佢地主食系唔包配菜,要再加钱
正常味道同咪都细份,但个波菜真系几好味!
甜品方面真心高质
摆盘又靓,价钱又好合理。
甘岩见到有APP 有折,我7点去食都有7折
再早d去食仲抵!
而且仲有happyhr 红白酒buy one get one🤩
仲有Sangria饮!香港都算好少见到,而且味道亦沟得好好,好有系西班牙既感觉😻