2022-09-04
原本呢间餐厅其实唔系我哋嘅行程内不过我哋都太早到步好多舖头未开我哋又好肚饿所以就入咗嚟呢间试吓🤔入嚟一刻见到男店员定唔知老板,不过都冇同我哋点多介绍又入门口到入咗呢几分钟都只系同我哋讲咗一句:「几多位?」我问佢可唔可以坐Outside佢都净系答我一句「都可以嘅。」我就知道一定又系𠮶啲臭格老板,而我深信每间铺一有臭格老板入边啲嘢食都唔会衰得去边🤣我同朋友一人嗌左Waffle set同salmon bagel set,亦都叫咗ice Americano同埋苹果汁(Topped with crispy bacon, scrambled egg & avocadoGrilled tomato, hash brown & fresh fruitStandard drink)水果已经俾咗一个好嘅开头提子哈密瓜菠萝都好甜食得出系新鲜嘅,然后薯饼烟肉同窝夫都系好脆好好食🥹烟肉即使冻咗都系咁好食,我仲同朋友讲笑话呢个系我哋食咗咁多年薯饼最脆嘅一次🤣炒蛋就正常水准(其实炒蛋正常水准已经系唔错出面有好多炒蛋都好难食)最开心嘅佢系会配埋枫糖浆即刻成件事好肥好开心🤤牛油果都够熟不过如果烟肉可以少啲俾返多啲牛油果
Standard drink)
水果已经俾咗一个好嘅开头提子哈密瓜菠萝都好甜食得出系新鲜嘅,然后薯饼烟肉同窝夫都系好脆好好食🥹烟肉即使冻咗都系咁好食,我仲同朋友讲笑话呢个系我哋食咗咁多年薯饼最脆嘅一次🤣炒蛋就正常水准(其实炒蛋正常水准已经系唔错出面有好多炒蛋都好难食)最开心嘅佢系会配埋枫糖浆即刻成件事好肥好开心🤤牛油果都够熟不过如果烟肉可以少啲俾返多啲牛油果就更好👍🏽👍🏽
Americano就一般,一定会有更加多几好饮过佢🫣
(Smoked salmon, cream cheese, red onion & capers Grilled tomato, hash brown & fresh fruit Standard drink)
照样有水果、薯饼同埋焗茄
三文鱼唔腥够晒味配埋紫洋葱、酸豆食更加食唔到腥味😆配埋cream cheese感觉更加香口,不过Beagle就唔够热唔够烟韧🤔
苹果汁都系一般正常苹果汁
(系饮品方面都可以再做好啲~)
其实呢度系唔俾影相嘅佢都有摆晒牌俾我哋睇,不过我哋两个见佢啲嘢食摆得咁整齐咁靓又忍唔住鬼鬼鼠鼠影(失礼晒哈哈)
都系睇到其他食评先知点解呢度唔俾影相,都啱嘅,入嚟食嘢㗎嘛唔系入嚟食个海😌
以为今日系outside食都会好热但系有两把大风扇吹住我哋都够晒舒服🤣🤣
老板臭格得有道理👍🏽下次嚟南丫岛一定会再帮衬!