2023-02-10
🐔葱蒜酱油有骨炸鸡套餐 $75呢一个套餐已经包埋前菜酸萝卜、一罐可乐、一客紫菜饭同埋一客炸薯条!葱蒜酱油好惹味,炸鸡够晒香脆入味,咬落去仲好Juicy添! 呢个价钱就食到咁高质嘅韩国炸鸡,绝对系性价比极高💓💓👍🏻👍🏻而酸萝卜、紫菜饭都发挥正常,薯条上枱就已经冻晒同埋偏淋,应该已经炸左一段时间放咗喺度🤨🤨我最后冇食晒个薯条~炸酱面🥘 $58呢个一样大大力推介俾大家,一放落口就觉得有惊喜!真系有韩国炸酱面嘅味道!🍜酱汁味道香浓,但系又唔会过咸,一啖接一啖劲快就食晒!❤️必定会encore!☺️辣炒年糕🌶️$52比起一般嘅辣炒年糕,口感更加烟靭,𠮶个烟靭嘅程度系有少少似擦子胶😅😅酱汁偏辣,但系除咗辣味就冇其他味道~总括嚟讲唔推介辣炒年糕呢间韩国快餐店有惊喜㖞,价钱属于平价,但系炸鸡同埋炸酱面都表现唔错,下一次一定会再encore佢哋嘅炸鸡同埋炸酱面!🦦🦦
葱蒜酱油有骨炸鸡套餐 $75
炸酱面🥘 $58
辣炒年糕🌶️$52
葱蒜酱油有骨炸鸡套餐
辣炒年糕🌶️
炸酱面🥘
葱蒜酱油有骨炸鸡套餐
题外话/补充资料:
*提提大家,不妨可以download佢哋嘅app做会员,生日月份可以得到生日礼物,炸酱面一个!😋当然仲有其他丰富嘅优惠啦!