2019-07-28 1144 浏览
周末系时候逃离现实世界,虽然天时暑热都想去啲充满梦幻嘅地方,所以决定走去迪士尼玩番一日。入园前决定先到酒店那边揾间餐厅医医肚,上openrice揾咗几间餐厅,大部分都是自助餐或是快餐厅,最后揾到呢间serve半自助brunch嘅酒廊,决定入去试下。餐厅入面人客不多,所以就算我们只有两人,都能被安排坐在四人梳化位,真的很舒服😌坐下来望望menu后选了两个主菜,之后就出去拿些沙律、风干火腿、芝士等小食,食物质素不差,慢慢叹了一些小食后,主菜就到了,点了一个意粉及一个墨西哥卷,两个主菜味道不错,可惜意粉上的牛肉有少许干嚡😣,不过以迪士尼啲餐厅嚟讲算是不错喇。食完主菜再食啲水果蛋糕,再叹杯咖啡,食吓叹吓睇吓迪士尼卡通,不知不觉就坐咗两个小时,加上有迪士尼奇妙处处通嘅优惠,感觉超级无敌抵呀😝
2019-07-27
  • 芝士鸡肉炒蛋墨西哥卷