2024-11-24
今日去咗试嘅呢间餐厅真系唔错!叫咗个all day breakfast set,份量同质素都几掂下。个牛角包真系新鲜,脆卜卜咁,仲要热辣辣咁上。炒蛋做得几嫩滑,唔会干争争咁,配埋火腿同肠仔,基本功都算做得好好。最意外系只烧鸡扒,汁香肉嫩,几有惊喜。个沙律都唔系求其做,用咗车厘茄同牛油果,配埋生菜,够新鲜爽口,唔会觉得个set太肉感。仲有新鲜橙汁,清甜解腻,几啱!另外叫咗个通粉,个汤底香到癫,成个都系蒜蓉牛油香。啲通粉煮得劲啱,唔会太烂,配埋西兰花,又够新鲜爽脆,都几夹最重要系呢度啲嘢唔系好贵,想食个丰富嘅早午餐,绝对值得一试。个环境都唔错,光猛舒服,够宽敞,店员态度又好,真心推介畀大家!个人觉得呢间嘢真系几抵试,有心机整嘢食,份量够,价钱又唔贵,绝对系食早午餐嘅好选择!👍🏻