Tapas Brew 有上下两层, 个人较喜欢上层,可惜无机会影相,因太多人了.....坐左一阵先黎杯细啤酒啤一啤HOEGAARDN ROSSE (HKD58)真系有莓味甜甜的,好易入口又好饮!西班牙烩蚬伴柠檬橄榄油(Clams,lemon,olive oil)HKD78好好味,一向喜欢食,但此处味道更好,汁好特别但唔油腻,不过唔太感觉有柠檬味道存在烤西班牙黑豚肋骨(需等候时间约20分钟) (Roasted Spain Spare-Rib)HKD128用唔同色调影出黎有唔同效果香料令整个菜式香味不一样中间菜有少讦酸酸的,好开胃黑豚肋骨肥瘦适中,味道入味,又唔会咸,奇异果汁(Kiwi Juice) HKD40味道唔会酸,解渴"Tapas Brew"特色烤乳猪 (等候时间约20分钟)Roasted Suckling Pig "Tapas Brew" StyleHKD158唔太喜爱吃乳猪的我都食到忍唔到口.外皮脆脆的,内又软软的,味道适中最好食的一款 发觉用唔同设定影出黎既相有唔同感觉效果,好靓 茴香蜜汁蒜蓉鸡翼伴柠檬汁(Cumin Honey Wings, Lemon, Garlic)HK

坐左一阵

先黎杯细啤酒啤一啤

HOEGAARDN ROSSE (HKD58)

真系有莓味甜甜的,好易入口又好饮!
西班牙烩蚬伴柠檬橄榄油

(Clams,lemon,olive oil)

HKD78

烤西班牙黑豚肋骨(需等候时间约20分钟)

(Roasted Spain Spare-Rib)

HKD128

用唔同色调影出黎有唔同效果

香料令整个菜式香味不一样

中间菜有少讦酸酸的,好开胃

黑豚肋骨肥瘦适中,味道入味,又唔会咸,
奇异果汁(Kiwi Juice)

HKD40

味道唔会酸,解渴
"Tapas Brew"特色烤乳猪 (等候时间约20分钟)

HKD158

最好食的一款

发觉用唔同设定影出黎既相有唔同感觉效果,好靓
茴香蜜汁蒜蓉鸡翼伴柠檬汁

HKD78

好喜欢茴香呢种香料,配搭蜜汁蒜蓉加柠檬汁,一款菜式就有多种唔同味道,一次过有4种满足
2015-09-23
  • 特色烤乳猪