2014-08-05
知道SKY Bar系利舞台开左分店已经一排,噤岩行经铜锣湾,终于可以黎试下喇!一入到去就觉得装修好靓,侍应带左我地去近桌球台既位坐,原来平日既夜晚都有好多人,下次再黎都系book位稳阵DMenu上面既选择都几多,好贪心样样都想食, 但两个人得两个肚,最后叫左三样野~叫左个平时唔系好多地方食到咸猪手,朋友同自己都好钟意食猪手猪手好大只好足料,肉质好淋,好入味,个皮烟烟韧韧好好味!侧边D薯蓉真系古你唔到,本来惊太饱唔念住食,但原来个薯蓉都系焦点所在,最后比我地清左令外叫左个蒜蓉包配黑松露蟹肉酱黑松露蟹肉酱好香,有淡淡蟹肉既口感,配焗到脆bokbok既蒜蓉包,好想encore D包,D酱仲要多到食极都食唔完,可以就感食最后留肚食埋个甜品~焗苹果!原个苹果用酥皮包住焗,加上雪糕,又冻又热好正~加上苹果唔会太甜,食甜品都好似食得健康D今餐好满足!食物同环境都唔错,已经同朋友讲好下次要再泥试其他
叫左个平时唔系好多地方食到咸猪手,朋友同自己都好钟意食猪手
猪手好大只好足料,肉质好淋,好入味,个皮烟烟韧韧好好味!
侧边D薯蓉真系古你唔到,本来惊太饱唔念住食,但原来个薯蓉都系焦点所在,最后比我地清左 令外叫左个蒜蓉包配黑松露蟹肉酱
黑松露蟹肉酱好香,有淡淡蟹肉既口感,配焗到脆bokbok既蒜蓉包,好想encore D包,D酱仲要多到食极都食唔完,可以就感食 最后留肚食埋个 甜品~焗苹果!
原个苹果用酥皮包住焗,加上雪糕,又冻又热好正~
加上苹果唔会太甜,食甜品都好似食得健康D 今餐好满足!食物同环境都唔错,已经同朋友讲好下次要再泥试其他