2017-04-07
闺蜜爱浪漫。好钟意睇到d Sweet 嘢。经过「拉斐特」。甜思思咁望住呢个门口。见到有间Love Cafe 。二话不说拉咗我入去。餐厅喺2/F 。等紧lift𠮶阵四围望。发现原来呢度系搅Wedding 同证婚架。👧🏻见识真系少。环境以紫色粉色为主。闺蜜表示超钟意。我谂佢唔洗食已经饱Build Your 🍔Step by Step 。自己拣个包。馅料。酱。配料。几有创意。Menu 又系紫色架靓。巴🐎火腿配蜜瓜~火腿满满咸香。蜜瓜爽甜。无敌组合。牛油果蟹肉沙律~蟹肉份量多。味道唔系罐头货色。牛油果🔪成一片片。每一口都食到牛油果+蟹肉+沙律菜。估唔到又几夹。唔错。👭拣咗「素菜🍔」~1)竹炭包 2)扒🍆 。澳洲牛蕃茄。甜椒。青黄意瓜3)牛油果酱 4)🍄卖相五颜六色。好吸引第一次食素菜🍔。未开动前感觉牛食草。食落又唔系咁㖞。牛油果酱好滑身。蕃茄juicy 。菜又新鲜食落索索声。选材选得好。🍔整体好好味。配埋薯条同沙律。烤🐑腰肉配烧薯及薯菜~🐑肉小小so 。入口嫩滑。芒果焦糖拿破仑配日本3.6牛乳布甸~芒果鲜甜。拿破仑入口松化。唔系𠮶d雪得耐硬屈屈𠮶d 。布甸奶味浓。滑啫啫易入口。临走见到呢个
火腿满满咸香。蜜瓜爽甜。无敌组合。
蟹肉份量多。味道唔系罐头货色。
1)竹炭包 2)扒🍆 。澳洲牛蕃茄。甜椒。青黄意瓜
3)牛油果酱 4)🍄
卖相五颜六色。好吸引第一次食素菜🍔。
🐑肉小小so 。入口嫩滑。