餐厅饼于兰桂坊,由意大利主厨主理,更曾经荣获亚太区50大薄饼大赛中夺得全港第2名及亚太地区第12名,出品一定有保证🍕Pizza半自助餐包埋任食5款口味既pizza,全部即叫即焗,送上枱时仲热焫焫,材料新鲜之余pizza既饼底仲好松软🥩主菜如果想再丰富d可以加少少钱叫多个主菜,我就拣左澳洲和牛西冷,虽然嘛系加$78,但系质素一d都唔差,如果系扒房食,呢块排已经值几百蚊。而拌碟既薯条条条都炸到外脆内嫩,同牛扒一样咁出色🦞海鲜区有爆哂膏既波士顿龙虾、翡翠螺、青口同大虾,款项唔算好多,但样样都好新鲜。🥗冷盘有好多唔同既小食,每款都好有特式,仲有好多唔同既生菜同沙律汁🧀芝士&冻肉好少见到芝士会有咁多款式,仲有我最钟意既Brie。冻肉方面有唔同既火腿同坚果、杏甫等等,做前菜或者送酒就岩哂🍦甜品有多款唔同既蛋糕同切饼,仲有自家制既雪糕。完全唔会输俾街外既大牌子。另外介好有好生果,食饱左可以消消滞🍸另外仲有各式餐酒同调酒,如果想边食边饮都冇问题

🍕Pizza

🥩主菜

🦞海鲜区

🥗冷盘

🧀芝士&冻肉

🍦甜品

🍸另外仲有各式餐酒同调酒,如果想边食边饮都冇问题