2020-03-03 978 浏览
最近试咗呢间位于上环嘅人气pizza 店🍕lunch time去到见到要排队,等咗20-30mins就入得。餐厅仲好贴心预备咗湿纸巾俾客人用添🥰.【 T-REX pizza 暴龙薄饼 】原本想试阿泽推介𠮶个蓝芝士苹果薄饼🤩不过又惊唔食blue cheese 嘅我会浪费咗所以都系叫返个稳阵嘅暴龙哥🦖😆 薄饼嘅茄酱比起平时食开嘅稍为酸一点,饼底干身唔太厚同埋唔会落过量芝士,所食起上黎一啲都唔觉腻,两个人都可以KO 到12" 细size👊. .【 Grilled black pepper chicken wings 香烤黑椒鸡翼 】黑椒味突出,加埋蜜糖,好食系正常嘅. .【 Calamari fritti 炸鱿鱼圈配他他酱 】鱿鱼软身完全唔靱,表面嘅炸粉唔算好厚又够平均,炸得金黄香脆。我想讲最正系个他他酱,味道都系偏向酸多啲,食落好开胃🤤.
【 T-REX pizza 暴龙薄饼 】
. .
黑椒味突出,加埋蜜糖,好食系正常嘅
. .
【 Calamari fritti 炸鱿鱼圈配他他酱 】