用意大利歌剧院做主题嘅餐厅 都真系几特别🍴店入面嘅装修都好有feel 有好多挂画同埋面具嘅装饰✨呢到除左有汉堡包食🍔最正一定系自家制gelato 必试呀🍨.📌A1 Pork Burger $85块扒系用免治猪肉整 个肉味好浓郁 但完全零骚味🐷虽然个口感好干鞋又冇肉汁 但系都出奇地好好食‼️系用左Poland嘅靓猪 真系好有诚意 同呀姨唔钟意猪汉堡都觉得好出色🫶🏻汉堡包包身好松软 不过就偏干左少少🤏🏻食落冇乜牛油味 但奶味就好香甜🧈上下层块包都搽满蛋黄酱🍳加埋车打芝士片🧀烟肉🥓蕃茄🍅生菜🥬洋葱碎🧅更加滋味🤤.📌A2 Bacon Cheese Burger $85原本以为得烟肉同芝士 点知仲有块牛肉汉堡扒🤩烟肉份量好多 个口感劲正 煎到劲香脆 感觉应该似炸多啲 迫晒啲脂肪出嚟 食落完全唔油腻🥓汉堡扒系免治牛肉 个牛同样高质 浓郁牛味 仲好juicy🥩入面同样有满满蛋黄酱 仲多左自家制嘅三个月beef garum 味道即时升华🐮.📌Gelato Toast $99甜品控一定要试呢个😍佢同french toast同港式西多都唔同 就咁将两层厚厚嘅面包搽牛油煎香🍞包身食落非常之松软 牛油味唔算太出

📌A1 Pork Burger $85

📌A2 Bacon Cheese Burger $85

📌Gelato Toast $99
甜品控一定要试呢个😍佢同french toast同港式西多都唔同 就咁将两层厚厚嘅面包搽牛油煎香🍞包身食落非常之松软 牛油味唔算太出🧈反而有阵枫糖浆味🥞再加埋淋满嘅朱古力酱 真系够晒肥仔 但出奇地一啲都唔甜腻🍫Gelato拣左Valrhona Dark Chocolate好有惊喜🤎口感好绵密实在 又带点拉扯烟韧🥹味道够浓苦 仲有啲朱古力碎碎 好好食💯
Gelato Toast

📌Gelato Platter $397
呢间小店全部gelato都系自家制 真材实料 所以价钱会贵啲🤑不过大部分都偏甜同重奶味🙊Standard有七款($56/1 $96/2 $106/3)1️⃣Valrhona Dark Chocolate2️⃣推介Passionfruit Sorbet 好酸好清新 超开胃3️⃣Rose Mulberry Cream有啲莓籽 酸酸甜甜 但莓同玫瑰味都唔够4️⃣Black Cherry Swirl莓味唔浓 同样偏甜重奶味5️⃣Coconut Pineapple好热带风情嘅感觉 有少少椰子碎 菠萝味好香 但有少少苦味6️⃣Yogurt 几似平时啲froyo 但就冇咁酸偏甜 同重奶味7️⃣Chocoalte Banana劲浓香蕉味 口感都好似食紧香蕉蓉咁 冇乜朱古力味同偏甜
Premium有三款($69/1 $119/2 $129/3)1️⃣大推D24 Durian 味道超浓郁 好似食紧榴连蓉咁 口感又绵又滑2️⃣Osmanthus Chrysanthemum好清香桂花味 但都偏奶味3️⃣Pandan Lemongrass Bluepea香茅味同斑斓味道好浓 但有啲苦味
Gelato Platter

📌C7 Iced Long Black $45
好钟意呢款咖啡豆 微微酸 但浓浓苦涩味☕️
Iced Long Black

📌E0 Matcha Latte $45
抺茶味够回甘浓苦 好似食紧抺茶粉咁🍵够奶香味 口感又顺滑🥛喂 仲好饮过平时啲cafe💚
Matcha Latte

📌E9 Oolong Tea $39