2019-05-12
海草细切沙津啲海草唔系好多,而且冇咩特别,同普通嘅沙津冇咩分别,不过好处就系可以分开啲酱另上,唔中意食咁多酱嘅人或者怕太多酱嘅人就岩晒啦明太子鱿鱼虾仁意大利粉啲明太子酱好多,不过就唔系好浓明太子味,啲酱都好水好淡感样,啲虾好少…得两旧,啲鱿鱼都唔系好多,不过啲意粉都唔算好干,都算ok而且分量都算多!墨鱼汁意大利粉哈哈!食完一定要整干净个咀🤣因为个咀会黑晒,佢啲墨鱼汁都好多,又唔会好水,啲意粉都唔会好干,不过个味都系有啲淡,都系一样啦⋯⋯啲鱿鱼好少😟面嘅分量都多,整体上都好味嘅!烟肉菠萝比萨宜家pizza 我每次去都一定会叫,佢啲菠萝好多,但烟肉就比较少,个pizza都唔会好干,啲芝士都唔算多,不过整体个味道都好好水牛芝士比萨um⋯⋯依个pizza 超普通,佢就正系得芝士系上面,个味都唔太好味,而且芝士都好少,不过都唔系好干鸡肉多利亚佢啲鸡肉好多都有肥膏,肉就得好少,不过芝都多,依个饭啲分量好少,食完都唔饱,味道都普通不过个味到都唔差!墨鱼汁意大利饭墨鱼汁都多,墨鱼汁个味都算浓,分量就少左啲,个味都好味嘅野菌忌廉意大利饭嘢忌廉味好浓,浓到有啲怪怪地,啲菇好少,而且味道都好怪,总括黎讲系唔
啲海草唔系好多,而且冇咩特别,同普通嘅沙津冇咩分别,不过好处就系可以分开啲酱另上,唔中意食咁多酱嘅人或者怕太多酱嘅人就岩晒啦 明太子鱿鱼虾仁意大利粉
墨鱼汁意大利粉
哈哈!食完一定要整干净个咀🤣因为个咀会黑晒,佢啲墨鱼汁都好多,又唔会好水,啲意粉都唔会好干,不过个味都系有啲淡,都系一样啦⋯⋯啲鱿鱼好少😟面嘅分量都多,整体上都好味嘅! 烟肉菠萝比萨
宜家pizza 我每次去都一定会叫,佢啲菠萝好多,但烟肉就比较少,个pizza都唔会好干,啲芝士都唔算多,不过整体个味道都好好 水牛芝士比萨
um⋯⋯依个pizza 超普通,佢就正系得芝士系上面,个味都唔太好味,而且芝士都好少,不过都唔系好干 鸡肉多利亚
佢啲鸡肉好多都有肥膏,肉就得好少,不过芝都多,依个饭啲分量好少,食完都唔饱,味道都普通不过个味到都唔差! 墨鱼汁意大利饭
墨鱼汁都多,墨鱼汁个味都算浓,分量就少左啲,个味都好味嘅
野菌忌廉意大利饭
嘢忌廉味好浓,浓到有啲怪怪地,啲菇好少,而且味道都好怪,总括黎讲系唔好味,而且好怪
天使蛋糕
两个字形容(好味),真系好好味,又唔会好甜,而且又多冻,饼个层都好脆,唔会淋一试会想再试