2024-10-09
🌟港铁元朗站C出口 5分钟路程🌟#西餐厅风格 #汉堡 #元朗店 喺全港九新界都有分店嘅Burger’s Friend Forever 终于开到嚟元朗新商场YOHO MIX仲要喺呢个商场唯一一间汉堡包连锁店呢日同朋友拣咗下午茶时间嚟 谂住打包个外卖去朋友屋企食🧡#特浓花生酱安格斯烟肉汉堡- 喺呢度嘅signature汉堡 好似好出名咁- 一打开外卖盒 有阵阵嘅花生酱香味 好浓郁 估唔到咁嘅组合都几夹- 份量好足 除咗生菜 洋葱 蕃茄 当然仲有安格斯烟肉 好厚好juicy!- 另外仲附带咗香脆有皮粗薯条 每条都炸得金黄色 就算keep耐咗都系好脆🧡#蒜香鸡扒意粉- 当我以为外卖拎到返屋企 意粉都会痴到一嚿嚿 但系呢个蒜香鸡扒意粉 落嘅橄榄油份量啱啱好 冇出现呢个问题!- 蒜香嘅浓度亦做到刚好 唔会太浓味 盖过咗鸡扒嘅味道!🫰🏻🧡可乐喺等外卖嘅时候 仲见到原来有dinner set- 同样系呢个汉堡同意粉 但系仲会配炸粟米- 仲有前菜沙律- 竟然仲有五选三嘅小食 包括咗薯条 洋葱圈 炸芝士 鸡翼 薯格- 同埋云呢拿雪糕做甜品 当然仲有饮品👍🏻
🌟#西餐厅风格 #汉堡 #元朗店
仲要喺呢个商场唯一一间汉堡包连锁店