2021-10-25
高质系列 – Boon 💚观塘区工厦卧虎藏龙好多人都知😎今次再一次突破💥小编既认知范围小店做出高级商埸先有既法国菜😱亦且价钱都仲几亲民🤗值得试试------------------------------环境: 工厦本身有返咁上下历史😂其中一部Lift个门要人手拉埋先识郁🙊餐厅装修算新净企理👍🏻感觉到几干净采取半自然光设计☀️有种几放松既感觉------------------------------食物: 油封鸭腿薯条配忌廉咖哩酱 ($118) 🦆油封鸭腿系一道工骤繁复既一道法国菜😵💫由腌制再慢煮🔥最后大火快煎🙈过程系用小时计依家大约只系市价一半左右既价钱就食到❤️CP值真系非常高💯而且个份量都系非常足味道唔错😋够味又唔会太咸😍配埋酱汁好有层次鸭味都好浓郁😝肉质亦都好嫰滑🥰外皮又够脆迷你法式多宜士配云呢拿意大利雪糕 ($88) 🍨面包充分地吸收左大量蛋液🍞加上煎到焦香食落系又香又软😋好似食紧棉花糖咁棉滑雪糕云呢拿味超香🍨亦唔会好甜☺️好好味加埋风干红莓干🍓增添啲微酸,整体更有层次杂莓乳酪沙冰 (下午茶 +$22) 🍹超级真材实料😳小编见到落左好多果肉饮既时候仲会仲食到啲果肉👍🏻好有口感味
观塘区工厦卧虎藏龙好多人都知😎
迷你法式多宜士配云呢拿意大利雪糕 ($88) 🍨
面包充分地吸收左大量蛋液🍞加上煎到焦香
食落系又香又软😋好似食紧棉花糖咁棉滑
雪糕云呢拿味超香🍨亦唔会好甜☺️好好味
加埋风干红莓干🍓增添啲微酸,整体更有层次
杂莓乳酪沙冰 (下午茶 +$22) 🍹
超级真材实料😳小编见到落左好多果肉