2014-08-18
放题食过唔少间, 大吉系食完之后觉得正既~ 刺身: 三文, 油甘, 吞拿, 带子(细粒), 角螺, 象拔蚌, 鲍片, 黄金尤鱼, 希灵鱼, 甜虾, 甜蛋~全部都合格, 够涷, 味道同品质都OK寿司, 卷物, 迷你手卷: 鳗鱼, 带子, 火灸左口, 三文, 和牛, 黄金虾, 鸭胸, 蟹柳, 泰式虎虾, 千岛豪情卷, 蜜桃大虾, 鳗鱼芝士, 明太子海鲜, 花之恋........ 等~ 款式上唔少, 当然我冇试得晒, 但系我地叫得上枱既都全部食晒, 好味~ (我唔敢讲好好食, 好好味, 但系以放题嚟计, 系好好!)烧物: 羊架(够厚, 奄得好味, 烧得岩岩好), 鲷鱼腩, 牛舌, 牛仔骨, 鸡翼, 鲭鱼, 冬菇, 菠萝(样样都试, 烧得唔错) 一般放题D烧羊架都好薄身, 呢度个羊架好好食!!!! 天妇罗: 虎虾, 南爪, 蕃薯仔, 吉列蚝, 芝士虾球, 蟹肉薯饼~ (全部炸得好干身, 水准以上)另外仲有小食, 沙律, 锅物, 面类, 煮物~~ 款式算多饮品有: 可乐, 忌廉, C+, 乌龙茶, 黑糖姜荼, 忌廉鲜奶, 士多啤梨忌廉, 卢荟汁, 石榴汁, 啤酒, 台式冻饮~
全部都合格, 够涷, 味道同品质都OK
另外仲有小食, 沙律, 锅物, 面类, 煮物~~ 款式算多
题外话/补充资料:
以食物质数, 款式, 价钱及服务态度嚟比分, 我比85分
记得要订位, 基本上都几爆; 4个人一致认为好食, 比起旺角区既好