今日正好星期日,想揾啲阳光与海滩嘅餐厅,念起马湾有间特色餐厅,地中海菜‼️就系《La Rosebelle》‼️‼️去到马湾这个地方,好像去了旅行一样,与世隔绝,没有高楼大厦,餐厅仲要对住成个海滩‼️简直心旷神怡‼️餐厅侍应非常之好笑容😊安排我哋座位后,我哋选择咗outdoor ,正正对住个无敌大沙滩‼️🤩我哋叫咗4款食物,2杯饮品烤鸡肉串烧配沙律薯条 $158CHICKEN SKEWERS意式茄汁青口意粉 $128MUSSEL SPAGHETTI鹰嘴豆泥蓉配比得包Chickpeas puréed served with pita bread $68(呢款菜式系地中海特色菜,绝对唔系好容易食得到嘅一道菜‼️呢度竟然有就一定要叫啦‼️)Aussie Cheese Fries香脆薯条混芝士烟肉 $98两杯饮品分别系😊💨Ice Americano ☕️ Hot mocha ☕️ 无敌大海景,同埋食住靓午餐🥣今日过得很舒服的一天💕
就系《La Rosebelle》‼️‼️

香脆薯条混芝士烟肉 $98

两杯饮品分别系😊💨
Ice Americano ☕️
Hot mocha ☕️

无敌大海景,同埋食住靓午餐🥣
今日过得很舒服的一天💕