2016-11-26 1575 浏览
Happy Friday..表姐生日..她提意食这间餐厅..平时行过尖沙咀都见到呢栋大厦!但不知原来里面有餐厅的....上到去一出lift有个bar位地方..里面大慨有十几张枱..有露天地方的!一坐底就比啲碟吸引著.有四种动物.之后会有面包.但忘记了影相..是用银色盒装的.牛油上有一点点.应该是松露来的.包好松软.好香!点了三样菜..有薯条..啤酒鸡和猪脾.饮品点了我最爱的strawberry smoothie😍😍好真材实料.有strawberry籽的..但我觉得稀左少少之后到薯条.好好味..就算放耐了.也是脆的.有甜甜地既味..另外有种松露薯条.不过没有叫.之后到猪脾..好有惊喜.皮够脆.肉入味..带少少肥膏.一定一定要试😍😍😋😋之后到了我期待的啤酒鸡..期待原因是因为睇露营片时见啲人会整😂他们吃得好美味..所以很想试.全只鸡上枱太震撼了😂😂影完相后.会有尊人帮手切开..鸡很入味..鸡皮有部份会脆..肉质够软..最想不到是那些配菜都好好味..由其是蒜头..本身见到唔会特别试..但朋友极推介.好吧..那试吧..真系好好味😋😋这间餐厅绝对会再试!很想试出名的慢煮牛肋骨.

一坐底就比啲碟吸引著.有四种动物.

点了三样菜..有薯条..啤酒鸡和猪脾.

饮品点了我最爱的strawberry smoothie😍😍
好真材实料.有strawberry籽的..但我觉得稀左少少
这间餐厅绝对会再试!很想试出名的慢煮牛肋骨.
  • 12hrs slow-cooked suckling piglet