2023-12-20
今日有几单要去交收,出左去几个地方,最后既站点系深水埗,又累又口干,见到有间好休闲既餐厅,咁就顺便同朋友一齐系度休息吓,不过呢间系特别多人,呢度既店员都好快手,好有速度,等一阵就有得饮啦!味道♥️♥️♥️♥️♥️环境♥️♥️♥️♥️♥️◼️Hot Cappuccino◼️「Hot Cappuccino系一款经典嘅意式咖啡🇮🇹,每一次饮都会令人有种贵族般嘅享受感😌。啖啖都饮得到浓郁嘅咖啡香味,加埋𠮶绵密嘅奶泡,每一啖都系一种幸福感觉。咖啡底够味道,但又唔会苦到过头,啱哂喜欢咖啡但又惊苦嘅朋友☕️。上面𠮶层奶泡轻轻咁带住甜味,喺嘴里面慢慢融化,真系好满足🥳。总之,Hot Cappuccino系一个暖心嘅选择,喺一个清凉嘅日子,饮一杯热咖啡,整个人都暖笠笠嘅,真系好开心😄。」◼️菠萝梳打◼️「真的好让人心景愉悦既饮品,佢用新鲜菠萝同酸甜既打气泡水,带来了一种独特既口感美味,让人有一种清新既感觉,令人难以抗拒,这种饮料不但夏天好饮,四季都一样可以饮」
味道♥️♥️♥️♥️♥️
环境♥️♥️♥️♥️♥️ ◼️Hot Cappuccino◼️
「Hot Cappuccino系一款经典嘅意式咖啡🇮🇹,每一次饮都会令人有种贵族般嘅享受感😌。啖啖都饮得到浓郁嘅咖啡香味,加埋𠮶绵密嘅奶泡,每一啖都系一种幸福感觉。咖啡底够味道,但又唔会苦到过头,啱哂喜欢咖啡但又惊苦嘅朋友☕️。上面𠮶层奶泡轻轻咁带住甜味,喺嘴里面慢慢融化,真系好满足🥳。总之,Hot Cappuccino系一个暖心嘅选择,喺一个清凉嘅日子,饮一杯热咖啡,整个人都暖笠笠嘅,真系好开心😄。」 ◼️菠萝梳打◼️