2023-08-10 270 浏览
好耐冇写食评,今日放假,黎咗红桥揾食,本身想食辣野,但又唔想食米线,行行吓见到间酸辣粉但又未念定于是再行,行到尾转右见到间唔系好显眼写著拉面,行埋去再睇吓餐牌见到有蕃茄麻辣,同埋得几款面拣,觉得应该专做几种面,加上冇咩人,所以就入咗去。首先,入面空间大,坐得舒服,打开餐牌见到个价钱几合理,叫咗个麻辣蕃茄荞麦面拉面跟四块鸭肉同糖心蛋。加多份饺子,有五只。饺子先上,觉得普通。面要等十分钟到。一黎到即刻饮啖汤,已经觉得好有质素,完全冇味精味,个汤有肉醉,少少似担担面个种汤底,最后饮哂。鸭肉系肥瘦均匀,唔系街边货,有油脂口感。糖心蛋值得一提,非常流心,同个汤好夹,食到最底仲会有阵黑松露味。78蚊咁样既面系性价比非常高。大力推荐!

大力推荐!
2023-08-10