第一次系外卖平台试下呢间私房菜,见网上大家评论好似都吾错,睇落卖相吾错,而且都有赞无弹,于是就想试下系呢个无晚市堂食既一月份叫下外送外卖平台上面有二人餐,套餐总是感觉比较便宜又有野饮,小菜方面可以简2个,我就简左个千岛虾球同咖哩牛腩,汤我就简左西湖牛肉羹,另外加多左两个小食,椒盐粟米同埋黄金豆腐不得不提既系千岛虾球好好味,每只虾都够晒大只又炸得香脆,千岛酱又好够,满满既酱汁包裹著虾球,真系好好味,值得下次再叫过咖哩牛腩相对虾球失色一点,咖哩比较稀,但是味道是足够的,如果更浓郁更稠密一点捞饭会更好味,牛腩软烂一点会更好味。椒盐粟米系好多人去呢间既必点选项,于是我都想试下有几好味,味道系几独特,椒盐味加上粟米既甜味,的确系几好味,粟米系香甜而且系嫩既,食得出系吾错既粟米。黄金豆腐食落都系椒盐味道,炸的几香口,份量都几足,细细粒都好入口。今次系外卖平台落单既体验都可以,等既时间还好,食物送到手仲系热既,值得一赞质素都吾错,呢个价钱黎讲都可以,系外卖平台都随时叫到都好方便,加上佢营业时间比较长,更方便到我们有时想食宵夜既心。

外卖送餐
  • 千岛虾球