2021-06-13
因为个人都几钟意食另一间M开头嘅饭堡,所以见到麦当劳一出返饭TASTIC就心思思想去试。虽然见到好多网友都表示极力唔推介,但反而今次试左之后又有d意料之外吉列脆鸡饭TASTIC未知系咪11点准时去到,饭堡未有其他网友讲到话非常松散,一咬就散晒,反而我觉得煎得几好,唔会过散亦都唔会过硬。中间炸鸡亦都系热辣辣,但我就唔太爱只甜酸汁,个人口味问题😆(大家有冇食过日式炸猪扒,通常都会配一只黑色嘅炸物汁,今次只炸物甜酸汁就系呢只)如果下次食我应该会直接走咗佢。价钱方面我又觉得几抵,麦当劳Apps有优惠券,饭TASTIC餐只系$30,今期推广用PayMe俾钱仲要减$3即系$27可以食到一个午餐偶然一餐我觉得真系唔错但未知系咪因为order左之后,要有一定嘅出餐时间,显示屏上我的餐已经准备好,但去到拎嘅时候店员一直同我讲未得叫我等等。起码等咗超过3-4分钟,我先见到我个饭tastic推岀黎,加上出餐非常慢,好多显示已准备好,但一直都无得拎,而且完全冇其他同事察觉到帮忙出餐既店员😅只可以用“ 揦手唔成势”形容那位出餐店员😅😅环境方面其实已经去过好几次,依然发觉有几只乌蝇飞来飞去,虽然知道食肆会有咁嘅情
吉列脆鸡饭TASTIC
中间炸鸡亦都系热辣辣,但我就唔太爱只甜酸汁,个人口味问题😆
如果下次食我应该会直接走咗佢。
即系$27可以食到一个午餐
偶然一餐我觉得真系唔错
只可以用“ 揦手唔成势”形容那位出餐店员😅😅
环境方面其实已经去过好几次,依然发觉有几只乌蝇飞来飞去,虽然知道食肆会有咁嘅情况,但好似一直都冇改善过😅