餐厅: 意樂餐廳 (+WOO嘉湖一期)
资讯:

2020-11-11 237 浏览
自从住近左天水围之后就成日四围揾野食😉😉今日行远左少少,去左置富嘉湖因为冇食中午饭嘅关系我地下午茶时段都叫左好多野食👾和风柚子厚切西多士 $28✨佢喱间嘅西多士都有好多变化有用唔同口味嘅糖浆我拣嘅和风柚子厚切西多士其实就系柚子茶嘅糖浆,食落有惊喜!😛上面仲有少少柚子,好清甜配埋即炸嘅西多士,外脆内软,正!👾氹仔风味猪扒包配滋味薯条 $33✨连锁小餐厅食到咁好食嘅猪扒包都系第一次首先个包烘得好好,啲酱同牛油平均溶喺个包上面喱点已经好正猪扒即煎,所以热辣辣,冇渗油成个包咬落去口感赢晒😌😌如果猪扒大块多少少,贵多2蚊都有人食👾水牛城辣汁烤鸡翼 $9(加配价)✨喱个有啲失望,唔系因为唔好食系因为佢真系唔系水牛城唔要求佢跟传统𠮶只做法但连个味都唔系真系有啲难搞😅👾柚子蜜味芝麻烤鸡翼 $9(加配价)✨喱个反而好食😍😍虽然佢同个西多士同一个味(应该系同一个酱汁)但我都系觉得喱个配搭系有惊喜!@meaty_monsters#勇敢作反食肉兽 #mm天水围 #mm港式快餐店
自从住近左天水围之后
就成日四围揾野食😉😉
今日行远左少少,去左置富嘉湖
因为冇食中午饭嘅关系
我地下午茶时段都叫左好多野食

👾和风柚子厚切西多士 $28✨
佢喱间嘅西多士都有好多变化
有用唔同口味嘅糖浆
我拣嘅和风柚子厚切西多士
其实就系柚子茶嘅糖浆,食落有惊喜!😛
上面仲有少少柚子,好清甜
配埋即炸嘅西多士,外脆内软,正!

👾氹仔风味猪扒包配滋味薯条 $33✨
连锁小餐厅食到咁好食嘅猪扒包都系第一次
首先个包烘得好好,
啲酱同牛油平均溶喺个包上面
喱点已经好正
猪扒即煎,所以热辣辣,冇渗油
成个包咬落去口感赢晒😌😌
如果猪扒大块多少少,贵多2蚊都有人食

👾水牛城辣汁烤鸡翼 $9(加配价)✨
喱个有啲失望,唔系因为唔好食
系因为佢真系唔系水牛城
唔要求佢跟传统𠮶只做法
但连个味都唔系真系有啲难搞😅

👾柚子蜜味芝麻烤鸡翼 $9(加配价)✨
喱个反而好食😍😍
虽然佢同个西多士同一个味
(应该系同一个酱汁)
但我都系觉得喱个配搭系有惊喜!

@meaty_monsters
#勇敢作反食肉兽