2023-10-01 922 浏览
放假想揾间Cafe chill下, OpenRice揾到呢一间,评价都十分唔错,特别有人称赞佢嘅黑松露意粉好味,所以一于去试吓2人叫咗抹茶Latte + Black Coffee,嘢饮一如其他人的评价,冇乜特别,中规中矩。个人好钟意食牛油果,所以叫咗佢个牛油果蛋沙律多士,好足料,同埋个多士系热,系可以encore🫶🏻 (好味:4/5🌟)到重点黑松露意粉,见得到厨师好用心整,黑松露都落好多,但系好可惜个意粉系偏酸,感觉有啲奇怪,意粉硬度嚟讲,个人觉得可以软多少少。整体系有啲失望,可能唔啱我口味。。 (好味:3/5🌟)目前为止,黑松露意粉嘅排名都系土瓜湾𠮶间,我最钟意。元朗都有唔少Cafe,如果呢个水准,试一次就已经足够

目前为止,黑松露意粉嘅排名都系土瓜湾𠮶间,我最钟意。

元朗都有唔少Cafe,如果呢个水准,试一次就已经足够
黑松露意粉
牛油果沙律蛋多士