(非会员)
2011-04-13 8 浏览
细细个黎旺角已经见到有呢间餐厅存在,今日终于有机会一试喇!!风月堂是朋友介绍的我们3人点了 (记唔到官方餐牌名, 多多包涵)1) Set dinner A 鸡扒沙律+大虾芝士烟肉意粉伴鹅肝+红茶+豆腐雪糕窝夫2) 辛辣咖哩牛肉奄列饭3) 三文鱼墨汁意粉4) 焗芝士海鲜饭环境不错, 我们在楼梯等了45分钟, 梯间有冷气风扇才有耐性等.坐得舒服, 不过略为嘈吵.意粉和饭虽然好食,不过都几滞, 连大胃王朋友都话饱.辛辣咖哩牛肉奄列饭 系日式咖哩, 一D 都唔辣, 除了有咖哩色泽,咖哩味却欠奉,最滞系呢个饭.三文鱼墨汁意粉 除了酱汁味, 都食唔出三文鱼或墨汁味~焗芝士海鲜饭及大虾芝士烟肉意粉伴鹅肝: D 虾好新鲜! 大只又爽口!!豆腐雪糕窝夫暖暖地,OK!!总括黎讲酱汁太滞, 意粉太软身,以旺角区好食又好坐,$140都可以接受,下次都会帮衬, 而且会专攻甜品!!
细细个黎旺角已经见到有呢间餐厅存在,
今日终于有机会一试喇!!

风月堂是朋友介绍的
我们3人点了 (记唔到官方餐牌名, 多多包涵)
2) 辛辣咖哩牛肉奄列饭
3) 三文鱼墨汁意粉
4) 焗芝士海鲜饭

坐得舒服, 不过略为嘈吵.
意粉和饭虽然好食,不过都几滞, 连大胃王朋友都话饱.
三文鱼墨汁意粉 除了酱汁味, 都食唔出三文鱼或墨汁味~

豆腐雪糕窝夫暖暖地,OK!!

下次都会帮衬, 而且会专攻甜品!!
2011-04-12