2023-07-23
近期网上议论纷纷,da Domenico $1000/份嘅红虾意面。 😅我系淀粉控加好奇心驱使,又有同好作伴,不加思索立马行动!💪🏻💪🏻🤣网上劣评不少!有批评服务,有批评价钱,更加有唔少批评$1000嘅红🦐意面性价比低!😅今晚二人行,我和女友决定做先锋解疑点!💪🏻🤣意大利籍老板亲自为每枱客人落单及建议,好处系有任何要求,马上可以有答案!👍😜老板快直爽!👍👍😍可能意识到我俩想试多几款意面,主动建议我哋每款半份,转数快嘅我即时打蛇随棍上,要求半份再帮我哋分两碟上!🙏🏻🤣服务方面-唔觉得太差,不过,员工对餐厅菜式唔多认识,系一个问题!🤦🏻♀️食物方面-值得一赞系佢嘅爆浆Burrata Cheese,系我返香港以来最好食!👍😍😍红🦐意面已加咗价,唔系$1000系$1200😅,红虾肉质正如网上批评真系有啲霉,好彩红🦐酱汁好味,意面口感非常好,al dente! 😜不过,更好彩系我哋只叫咗半份!🤣唔多理解系,红虾既然咁多劣评反应,店主仍然坚持,唔换供应商?🤦🏻♀️今晚我和女友两人试咗三款唔同味道嘅酱汁和三款面条,总结会再嚟!👍😍二人前:
今晚二人行,我和女友决定做先锋解疑点!💪🏻🤣

老板快直爽!👍👍😍
服务方面-
食物方面-

不过,更好彩系我哋只叫咗半份!🤣
二人前:
Burrata