2012-07-25
之前系呢间野食过一次觉得唔错,刚好今晚约左朋友食饭,咁去食多次啦!叫左两个餐,一饭一意粉,开头同朋友仲一路食一路赞,点知食到最后个啖,有野咬唔开,吐出黎睇以为系冬菇丁,点知睇真d原来系烟咀,超恶心,咁见之前服务几好,冇影佢相,只系同佢反映,佢话同我取消,我觉得,算啦,可能真系唔小心!到最后埋单一睇,餐跟奶茶3蚊,但佢收我26蚊,我问佢点解收我26蚊,佢话因为意粉消左所有以唔系餐,我同佢讲因为跟餐我先叫,佢话我已经饮左,而杯野冇问题,所以要收原价我讲既系事实,所以唔怕有法律责任,我屋企人之后有再打去同佢反映,而佢亦有承认lee件事,佢话当时经理唔识得处理lee件事,又话写字楼好紧张lee件事已经落店了解情况,仲话会请我食多一餐,但我相信遇过我咁既情况既人一定唔会想再去食啰!!
题外话/补充资料:
请各位千其唔好去,有d被骗既感觉,但如果真系要去,都请你食完野,觉看碟野冇
问题先好叫餐茶啰,唔系碟野有问题,杯野要比正价:huffy: