2022-11-14
今日系第二次嚟呢间餐厅食饭😉 上次食过石烧牛同埋德国咸猪手觉得食物质素都几好👍🏻 而且价钱都几抵食 今日再一次嚟到想试吓啲新嘅菜式罗宋汤店员都有送呢个罗宋汤俾我 入面蔬菜青椒红萝卜等等嘅馅料绝对唔少🥕 冇估到入面仲有牛肉😮特式小食拼盘呢个拼盘有好多野食呀 洋葱圈 吉列虾 鱿鱼须 鸡翼 薯条 紫芋栗子薯饼 两个人食就啱晒啦🙊 样样都可以试到 个人就最钟意紫芋栗子薯饼😎手打牛汉堡包配黑松露酱薯条一见到块汉堡扒咁厚 都已经好开心 咬落汉堡扒几重牛味 加埋有落其他配菜配搭 绝对唔会太干身🍔 侧边既薯条仲有黑松露沙律酱同茄汁点添🍟明太子软壳蟹忌廉汁意粉软壳蟹有足足一只🦀 意粉好挂汁 啖啖都食到明太子忌廉汁 意粉仲有少少洋葱捞埋同番茄仔做点缀 真系有多个口感呀😺Olive 水果茶入面有火龙果 士多啤梨同埋香橙 茶底亦都好香 唔会太甜🍵见我身边嘅人都系食石烧牛🐮 又的确几香嘅 下次再嚟想试埋pizza添呀😗
罗宋汤
特式小食拼盘