2017-09-17
东环无咩选择,所以入富东食埋先,上次食个间要等位,见呢间都好似ok,今次就试下呢间啦!临近午餐同下午茶既交界,等左10-15分钟位,未入得已经lunch last order,要拿拿临系门口拣埋菠菜烟三文鱼忌廉扁意粉个汁ok,juicy 得黎唔会漏,加埋啲菠菜同翡翠苗,食落fresh,不过啲烟三文鱼有啲咸,同埋系熟哂个种,可能因为大块左啲,一口咬落去大块个啲觉得咸,细块个啲无乜野,如果佢整碎少少,禁就可以沟得混啲,就会无禁咸!松露蟹柳蚬肉意粉意粉系最普通个啲意粉,禁我觉得扁意粉好似抵食啲我试左一啖意粉,松露以为会有白汁,点知原来成个意粉系干捞个种,又唔系话唔好食㖞,不过无汁……就真系食落有啲干!如果有返啲汁会好食好多个fd叫左个tea set既卡邦尼意粉,好香,芝士味超重,不过我无试,望落都唔差,应该几好食呢间店,如果食意粉,的确系多选择,不过大餐牌上面,扒得一种,甜品又全部贴哂无公屋商场,食个lunch都成$80,虽然公屋系多富户,不过一睇就知系for对面堆私楼啦餐厅环境就似高级茶餐厅啰整体都ok既,不过上次食个间正啲
上次食个间要等位,见呢间都好似ok,
今次就试下呢间啦!
临近午餐同下午茶既交界,等左10-15分钟位,
菠菜烟三文鱼忌廉扁意粉
个汁ok,juicy 得黎唔会漏,
加埋啲菠菜同翡翠苗,食落fresh,
不过啲烟三文鱼有啲咸,同埋系熟哂个种,
可能因为大块左啲,一口咬落去大块个啲觉得咸,
菠菜烟三文忌廉扁意粉
松露蟹柳蚬肉意粉
意粉系最普通个啲意粉,禁我觉得扁意粉好似抵食啲
我试左一啖意粉,
松露以为会有白汁,点知原来成个意粉系干捞个种,
又唔系话唔好食㖞,不过无汁……就真系食落有啲干!
如果有返啲汁会好食好多
松露蟹柳蚬肉意粉
呢间店,如果食意粉,的确系多选择,
不过大餐牌上面,扒得一种,甜品又全部贴哂无
餐厅环境就似高级茶餐厅啰
整体都ok既,不过上次食个间正啲