🇭🇰爱上了台式面|湿干都掂🇭🇰#foodxxe_台式#foodxxe_将军澳#foodxxe_旺角#foodxxe_北角#foodxxe_屯门#foodxxe_大角嘴@laomanoodlehk 系面店专门店 岩晒我呢啲钟意食面多过饭嘅人😝不过佢都有饭食 唔知系咪都掂呢?😆/🌟整体🌟✔️性价比好高 二人餐好抵食😝✔️座位阔落 职员热心服务♥️🤔面食出色 但小食/饮品就麻麻✔️有加一/🇹🇼大满足2人套餐🇹🇼 $288🐣台式卤水鸡中翼汤面-川味🐣✔️有辣有唔辣㨂 今次㨂左川味嘅辣汤面😝佢只系微微辣 岩晒想食红汤 但又唔太食得辣嘅朋友🤣✔️个汤底有微微嘅药材味 台味十足✔️幼面弹牙挂汤 相当顺口😍✔️鸡翼入味 偏淋 我钟意!♥️评分:4.6/5🐮台式半筋半肥牛·微辣汤·拌面🐮✔️呢个较上面嘅面微 亦都较为重口味😆✔️我钟意呢个宽面多啲 更加有口感🤪✔️肥牛个汤亦都好足料 运同牛筋肥牛食一流😋🤔唯一不足嘅地方系肉量偏少评分:4.5/5🌀小食拼盘🌀✔️有三款小食 可以弥补上面不足嘅肥牛🤔炸鸡冇咩调味 好淡!佢有比豆乳酱 但觉得麻麻 最后要额外问佢甜辣酱先够味🤣评分:3.5/5🥤两杯饮品🥤✔️味道正常 但珍珠麻麻!唔烟韧之余
🇭🇰爱上了台式面|湿干都掂🇭🇰

多谢您睇到呢道❤️

⚬⚬今次去嘅店铺资料⚬⚬
地址:将军澳唐德街9号将军澳中心1楼133号舖
电话:2631 0030

#将军澳美食#旺角美食#大角嘴美食#屯门美食#北角美食#台式美食#老妈拌面#面食#旺角推介拌面#珍珠奶茶#珍珠#鲜草冻#盐酥鸡#台湾肠#花枝丸#红烧牛肉面#牛肉面#便当#捞面#拌面#辣#鸡翼
台式卤水鸡中翼汤面-川味
台式半筋半肥牛·微辣汤·拌面