2017-06-15 895 浏览
其实呢间餐厅大大话话都食过三次,第一次嚟食都仲有面包放题,最近呢两次食已经冇左lu,依家跟餐会有面包篮,会有5个mini包比你,个人认为都几多,虽然佢系mini包,但5个绝对唔会少,食晒佢仲会问你要唔要refill,出面真系好难有呢啲咁多包比你食嘅餐厅,佢啲包就算冇馅都好好食,所以我都忍唔住买左啲返屋企食!彼得包可自选两种配料,呢个有鸡蛋,三文鱼,青瓜,蕃茄,生菜,味道略淡,其实味道主要来自沙律酱杂扒有猪,牛,鸡扒,粟米,薯仔,烟肉,红萝卜,粟米心,肠仔等……啲扒好细块,牛扒更只得一半,个人认为比较贵,但味道可以蘑菇意大利饭呢个饭有好多菇,啱晒啲钟意食菇嘅人,出面啲意大利饭通常会有少少硬身,但佢呢个系煮到林晒,味道系忌廉蘑菇味,唔难食

彼得包

杂扒