2017-02-19
🍠🍞🍯小粉姐今日同大家推介呢个好正又好邪恶面包😍身边既面包控朋友千期唔可以错过😋Guschlbauer "麦上日光"系奥地利百年烘焙品牌,主打自家培植天然酵母,
烘焙健康手工面包,之前去食都大排长龙。受欢迎当然有原因!面包全部自家培植的天然酵母发酵、啤酒花、等天然原料。👍🏻呢个系店内主打期间限定"五层流心紫薯芝士竹炭包"份量真系重量级!竹炭包口感好松软又健康,满满既紫薯同芝士好creamy ,口感好丰富又有层次,我自己食就觉得紫薯唔算好突出,,但都冇阻碍佢好食嘅程度食完一样咁满意😋"五层流心士多啤梨芝士包"同紫薯包一样面包非常松软,而士多啤梨cream酸酸甜甜非常开胃,感觉上好似食紧乳酪cream😋"奥地利五层流心芝士包"呢款包就最原汁原味,cream系三款包入边最滑,芝士味亦系最香浓,个人建议呢款系最适合加热食,啲cream真系会流心流出架超正😋😋温馨提示:以上最好2个人share,我呢个黑洞一个人都食唔晒😂。而家买満$80重可以玩幸福轮我都转到9折
同紫薯包一样面包非常松软,而士多啤梨cream酸酸甜甜非常开胃,感觉上好似食紧乳酪cream😋 "奥地利五层流心芝士包"
呢款包就最原汁原味,cream系三款包入边最滑,芝士味亦系最香浓,个人建议呢款系最适合加热食,啲cream真系会流心流出架超正😋😋 温馨提示:以上最好2个人share,我呢个黑洞一个人都食唔晒😂。 而家买満$80重可以玩幸福轮我都转到9折