2020-11-03 11 浏览
口水醉鸡卷呢个口水醉鸡卷一咬落去啲口水味好出同埋立即食到有酒味,再慢慢浸咗阵辣味出嚟,啲肉系结实既之后佢有𠮶个啫喱系连埋一个相对嘅口感好丰富,而且好浓味好香口,再加上其实佢系冻食,有另一番风味。蒜香鸡翼蒜香鸡翼一咬落去好似M记嘅蒜香鸡翼但系相对地蒜味非常浓有种热气嘅感觉,所以相对冇乜惊喜感,但佢嘅皮整得趣嘅。小笼包一咬落去个小笼包啲汤汁爆出嚟,好似汤包咁,未食落去已经见到小笼包入边有一半都系汤,啲烟韧嘅肉粒同皮好有咬口。红油炒手一咬落去个感觉好丰富馅料好足料但有少少厚,而且有浸麻辣嘅味,食到后期有酸味,但整体令到个口好麻。麻辣担担捞面一咬落去有阵花生嘅香味出晒嚟而佢出色嘅地方并只系咁而系佢嘅面条都好好食好烟韧而且有种麻辣既味道好野味,依家钟意食辣嘅人必定要食。特色山葵酱鸡丝冷面好淡嘅Wasabi味,完全唔攻鼻嘅,但一食落口好难形容,唔太推介。捷荣冻顶乌龙拼配茶茶味浓,但有一份清新嘅感觉,而且好解腻,令到我食完辣野都会觉得清淡左。
口水醉鸡卷

蒜香鸡翼