2023-02-27 23 浏览
一直都系米线控嘅我经常食米线 通常帮衬开X仔连锁店米线今次又食下另一间连锁店米线 🤭真系。爱上米线 北角呢间店内环境比较新潮 白色卡座宽阔舒适 可以店员落单或Qr code落单叫左 世一酸菜鱼米线$56想食酸菜鱼好耐 通常出边好大碟,呢碗刚好一人份量又有米线 又唔会过辣 鱼肉都几滑汤底酸酸地几开胃同暖胃牛魔王麻辣汤米线$59哈哈 拣咗小辣都几辣㗎 麻麻辣辣几惹味内有木耳 牛展 肥牛 牛丸腐皮份量十足 名副其实嘅牛魔王喜欢食辣嘅不容错过惹味流心芥苿恐龙蛋$32大大粒嘅鲮鱼球蛋店长当日帮手用铰剪剪开流出芥苿浆 点旁边嘅炸米线粒好香脆可口 奶黄金沙炸鸡翼$32即系咸蛋黄炸鸡翼 即叫即炸外皮香脆 内肉juicy 好食到唔停得口饮品方面柠檬特饮同冻柠茶酸酸甜甜 解渴解辣一流见到餐牌重有啤酒🍻供应下次黎个happy hour 小食加啤酒先Ps :🤭同x仔米线两个唔同嘅感觉 X仔店员大部份都系女仕们 爱上米线北角店店员是全男班而且十分友善@lovericenoodle#爱上米线#北角店#北角美食#lovericenoodle#hkfood #米线控ie#hkfoodsnap #hkfoodie#h
一直都系米线控嘅我
经常食米线 通常帮衬开X仔连锁店米线