2018-12-12
除左酒楼同茶餐厅 去到旺角真系比较少食小菜既铺头😣但今日就俾我系誉发广场揾到间几多好评既私房菜 - 私家厨房😳其位置十分近油麻地地铁站 好方便😛入到去有唔少位都已经写住留座 呢度仲有几个独立房间 所以大家如果想试都记得要预先订座 拎个好位😈好好彩我地两个人但都可以安排到四人卡位 两旁的帐幕令人有私隐度upupup既感觉😂😜由于我地好肚饿 所以叫左三个小菜 分别系榄角蜜饯一字骨 美极生煎龙趸海班头腩 同埋金银蛋浸时蔬😍首先系一字骨 HKD138一份但份量真系十分十分多 有4人份量😱肉质十分软熟和入味 甜甜的好岩送饭😝 呢个配搭系普通酒楼茶餐厅亦十分少见!而生煎龙趸系我妈咪既最爱 份量亦绝不欺场 一共有十多块 又系食极都仲有之选😂煎既火喉控制得刚刚好 入面既肉唔会老 冇浪费到龙趸😚去到最后仲有生果送 酸酸甜甜既菠萝一解吃到中菜后的油腻感 够晒贴心😻
其位置十分近油麻地地铁站 好方便😛
肉质十分软熟和入味 甜甜的好岩送饭😝
呢个配搭系普通酒楼茶餐厅亦十分少见!
煎既火喉控制得刚刚好 入面既肉唔会老 冇浪费到龙趸😚