2023-07-23 468 浏览
同朋友聚一聚去左将军澳MONTEREY Place 食pizza朋友想叫30吋长pizza我地阻止话4个人食唔晒🤣🤣叫左8样食物。食到饱饱咁走🤤🤤Signature Piggie Pizza叫左15吋既招牌鬼马猪意薄饼🍕️最特别系有烤猪皮🐷系Pizza面,而批边焗到好松脆,好味道。爱吃Pizza的朋友一定要试。Fries Seafood Bites入面有白饭鱼, 大虾, 青口, 八爪鱼同软壳蟹🦀配有香辣菠萝酱。咁多样食物呢款最唔好食😮‍💨Ahi Tuna Tartare牛油果🥑同吞拿鱼🐟入口都带软滑及油香,酱汁够柠檬酸让人开胃,系好清新既一道前菜。Steamed Clams正正常常的白酒煮蚬。份量都几多。Baked Camembert芝士好食,配上酸面包好match👍🏻食完唔会觉得好利,素食朋友都岩食🫡MainsCrispy Pork Knuckle猪手份量好足,话就话2人食,但其实可以4人食都得.d 皮好脆。🥩好腍。每人食左一件都觉得好饱。好足料。SidesCreamed Spinach忌廉菠菜。很邪恶的食物😈😈但真系好好味🤣Tiramisu招牌甜品。就算几饱都要食的甜品😎另外叫左2杯
朋友想叫30吋长pizza
我地阻止话4个人食唔晒🤣🤣
叫左8样食物。食到饱饱咁走🤤🤤

Fries Seafood Bites

Steamed Clams
正正常常的白酒煮蚬。份量都几多。

Mains
Crispy Pork Knuckle
猪手份量好足,话就话2人食,但其实可以4人食都得.
d 皮好脆。🥩好腍。每人食左一件都觉得好饱。好足料。

Sides
Creamed Spinach
忌廉菠菜。很邪恶的食物😈😈但真系好好味🤣

Tiramisu
招牌甜品。就算几饱都要食的甜品😎

另外叫左2杯饮品不过唔记得影相😢
Oreo Madness